“Pregătit pentru școală?”-atelier de evaluare în 2-3 martie 2019, București

Dragi părinţi,

Vă invităm să vă înscrieţi copilul la atelierul de evaluare “Pregătit pentru școală?”, care va avea loc sâmbătă și duminică, 2 și 3 martie 2019, la ora 11.

Atelierul este destinat preșcolarilor. În cadrul acestuia, îi vom evalua într-un mod creativ din punct de vedere emotional, cognitiv și social. Împreună, aceste componente, dezvoltate la un nivel optim, asigură o integrare mai ușoară în clasa pregătitoare și, implicit, rezultate școlare pe măsura potențialului copilului.

Vom folosi tehnici de stimulare prin arte într-o manieră combinată și teste psihologice standardizate, recunoscute la nivel național și internațional, pentru evaluarea potențialului copilului preșcolar.

Structura:

Atelierul este format din 2 sesiuni a câte 2 ore si 1 sesiune de 1 oră, dedicată părinților, în care vom discuta rezultatele evaluării psihopedagogice. Sesiunea cu părintele va fi stabilită în cursul săptămânii următoare atelierului, de comun acord, în intervalul orar 16-20.

Participanţi: Copii cu vârsta între 5 ani şi 6 ani +

Numărul de locuri: minim 6 si maxim 8 copii

Durata: 2 h/sesiune

Locaţia desfăşurării atelierului:  va fi comunicată pe e-mail ulterior.

Coordonatori atelier:

Alina Constantin – Pedagog şi doctorand în Științele educației, Educator parental – Circle of Security, Lucrător prin arte combinate

Laura Cristea (Ciochină) – Psiholog clinician şi Psihoterapeut, Consilier şcolar, Educator parental – Circle of Security

Costul atelierului de evaluare este de 450 RON, incluzând întâlnirea de feedback  cu părintele și sumarul evaluării psihopedagogice în format fizic.

Rezervarea se realizează completând formularul de înscriere de mai jos. Înscrierea devine valabilă în urma achitării avansului de 150 RON și prin transmiterea confirmării plății la adresa  lauracristea@merglapsiholog.ro,  în cel mult 3 zile de la rezervarea locului.

Plata avansului se poate face în contul ING Bank (deschis la Sucursala Iancului Bucureşti)

RO72INGB0000999904385179 – Laura Cristea

Menționăm că locurile vor fi ocupate în ordinea efectuării plății atelierului.

Vă mulțumim și vă aşteptăm!


Formular de înscriere


Toate câmpurile sunt obligatorii*