SERVICII DE CONSILIERE ȘI PSIHOTERAPIE:
-
Consiliere psiholologică individuală, Psihoterapie individuală adulți – 250 ron/50 min
-
Consiliere psiholologică, Psihoterapie copii – 250 ron/50 min
-
Consiliere parentală-250 ron/50 min
-
Consiliere vocațională pentru adolescenți, adulți -300 ron/60 min
-
Consiliere psihologică de cuplu – 375 ron/90 min
SERVICII DE EVALUARE PSIHOLOGICĂ:
-
Evaluarea copilului preșcolar pentru determinarea nivelului de dezvoltare motorie, cognitivă și psiho-socială- 250 ron/50 min
-
Evaluarea copilului preșcolar pentru determinarea gradului de pregătire a copilului pentru începerea ciclului elementar – 250 ron/50 min
-
Evaluarea nivelului de dezvoltare (QD) la copii cu vârste cuprinse între 0-6 ani -250 ron/50 min
-
Evaluarea abilităților cognitive la copii (IQ) folosind Matrici Progresive-RAVEN-250 ron/50 min
-
Evaluare psihologică şi psihodiagnostic la copii, adolescenți-250 ron/50 min sau 375 ron/1h 30 min Notă: Aceasta este o evaluare psihologică complexă ce include raport evaluare scris și necesită între 3 și 4 ședințe; în cazul ședințelor de evaluare la pre-adolescenți și adolescenți, prima (1h 30 min) și ultima ședință (1h de concluzii) au loc cu ambii părinți (și copilul)-la cerere . Raportul de evaluare psihologică (solicitat de medicul de familie, neurolog, psihiatru, școală, altă instituție, părinte) presupune un cost de 250 ron/ timpul alocat scorării testelor și chestionarelor aplicate precum și redactarea acestuia.
-
Evaluare psihologică şi psihodiagnostic la adulți -300 ron/60 min sau 400 ron/1h 30 min Notă: Aceasta este o evaluare psihologică complexă ce include raport evaluare scris și necesită între 3 și 4 ședințe; Raportul de evaluare psihologică (solicitat de medicul de familie, neurolog, psihiatru) presupune un cost de 300 ron/ timpul alocat scorării testelor și chestionarelor aplicate precum și redactarea acestuia.
-
Evaluare psihologică în vederea încadrării în grad de handicap, a orientării școlare și profesionale și a planificării beneficiilor, serviciilor și intervențiilor pentru copilul cu dizabilități și/sau cerințe educaționale speciale*(CES) – 250 ron/50 min (incluzând Anexa 8 – Fișa de evaluare psihologică timbrată, parafată, ștampilată în acord cu cerințele Comisiei)
-
Evaluare psihologică în vederea încadrării în grad de handicap la persoanele adulte – 250 ron/50 min (incluzând raportul de evaluare psihologică timbrat, parafat, ștampilat în acord cu cerințele Comisiei)
-
Aviz psihologic FIV cuplu – 250 ron/50 min
-
Aviz și profil psihologic voluntariat SMURD – 150 RON/50 min
Procesul de diagnoză şi evaluare psihologică se întinde pe mai multe şedinţe (între 3 și 4 în cazul copiilor cu vârste mai mari de 10 ani), implicând folosirea mai multor mijloace de evaluare cum ar fi interviul clinic, observaţia clinică, chestionare, teste standardizate, teste proiective etc.
EXCEPTIE fac evaluările psihologice pentru încadrarea în grad de handicap atât la copii cât și la adulți. Pentru acest tip de evaluare este necesară o singură ședință cu o durată de 40/50 min, urmând ca în 2 zile lucrătoare să se emită fișa psihogică (ANEXA 8 -în cazul copiilor) și raportul de evaluare psihologică în cazul adulților pentru DGASPC.
REZULTATELE SUNT CONFIDENȚIALE ȘI SERVESC DOAR SCOPULUI PENTRU CARE RAPOARTELE AU FOST SOLICITATE!
Programările se fac în cursul săptămânii atât telefonic cât și pe email, cu confirmare telefonică/SMS înainte cu 24 h de stabilirea ședinței. În lipsa acesteia, va exista riscul să pierdeți ședința întrucât voi considera că nu veți ajunge la cabinet din varii motive.
Ședințele se anulează cu 24 h înainte.
În situația în care nu răspund la telefon, vă rog să trimiteți SMS și cu siguranță vă voi răspunde până la sfârșitul zilei. E posibil să fiu în ședințe, timp în care voi avea telefonul pe silențios. Același lucru îl doresc și de la clienții mei, dovedind astfel respect față de timpul alocat propriei persoane (clientul) și față de munca mea (a terapeutului).
Ședința durează 50/60 sau 90 min și întâlnirile pot avea loc o dată pe săptămână (7 zile) sau la 10-14 zile, în funcție de cum simte nevoia clientul.
Dacă întârziați, timpul alocat dvs. se va scurta la minutele rămase din ședința deja programată iar aceasta se va plăti integral. Doar în cazul în care nu am programat un alt client la consultație, voi putea prelungi ședința.
Primele două ședințe vor fi de intercunoastere, de evaluare a cazului, de stabilire a obiectivelor. Pe parcursul terapiei acestea se pot schimba, rezultatele putând apărea instantaneu sau lent. O intervenție eficientă este aceea în care există sinceritate, participare activă, asumarea actului și procesului terapeutic de ambele părți.
Lipsa motivației din partea clientului este pusă în evidență de uitarea sau anularea frecventă a întâlnirilor, de indiferența sau de neasumarea niciuneia dintre responsabilitățile ce îi revin în procesul de explorare și schimbare. În această situație, este cazul să vă întrebați care este realul motiv pentru care acționați conștient sau mai puțin conștient în acest fel.