Cine sunt

Sunt Laura cropped-10421270_1527553924157797_2351183832981168729_n.jpgși mă remarc prin atitudine, femininate, spontaneitate, prin spiritul ludic, prin zâmbetul și energia pe care o transmit celor din jur. Sunt o persoană caldă, empatică, un bun observator, un bun ascultător, sunt discretă, diplomată și iubesc oamenii.

 

Am ales această cale, cunoscându-mi încă din copilărie misiunea în viață, aceea de a învăța Omul să simtă Minunea din el, să devină conștient de resursele sale interioare și să învețe să le folosească, să devină conștient de părțile divine din el, cu care toți suntem înzestrați.

 

Astfel, vă invit să ne cunoaștem mai bine în cabinetul meu, să ne pregătim pentru viață, să învățăm să fim în contact cu noi înșine, cu nevoile noastre, să acționăm în favoarea noastră și nu să ne sabotăm evoluția. Dând rând zilelor, nu facem decât să alegem metoda simplă dar nesănătoasă pentru dezvoltarea noastră personală.

 

E important să trăim fiecare etapă a vieții cu bucurie, cu entuziasm și să rămânem vii în calea ei, în fața evenimentelor indiferent de natura lor. Alături de un ghid și nu de un sfătuitor, cum suntem obișnuiți să credem, ne putem bucura și trăi în mod autentic viața „noastră”, DA– a noastră și nu a antecesorilor noștri…

 

Pe lângă calitățile native, mă recomandă atât experiența de 7 ani în relațiile cu oamenii, din sfera personală dar și din cea profesională, din domenii precum relații clienți, resurse umane dar mai ales din terapie unde am lucrat ca și terapeut cognitiv-comportamental, terapeut ocupațional și coterapeut.

 

De mai bine de 5 ani, lucrez ca și psiholog-consilier scolar într-o școală privată cu peste 600 copii și facilitez ateliere pentru copii, adolescenți atât în mediul educativ cât și în mediul privat.

 

De asemenea, îmi desfășor activitatea ca psiholog clinician  și psihoterapeut în cabinetul privat de aproximativ 8 ani și colaborez cu diverse asociații, centre pentru copii, adulți, persoane în vârstă oferind servicii de psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie.

 

Detin competențe, recunoscute de Colegiul Psihologilor din România, în consiliere psihologică si psihoterapie experiențială (absolventă a Institututului SPER – Psihoterapie Experiențială a Unificării (P.E.U.) centrată pe adult, copil, cuplu, familie) și psihoterapia traumei (în cadrul Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei); dețin competențe și în psihologie clinică (Facultatea de Psihologie și Master de Psihologie clinică-evaluare și intervenție terapeutică, absolvite în cadrul Universitatii Bucuresti.) Sunt, de asemenea si facilitator de educație parentală (COS-P International)practicant NLP atestat de Asociația Română cât și Europeană pentru Programare Neuro-lingvistică.

 

În timpul liber, citesc, ascult muzică, dansez, merg la teatru și în viitorul apropiat intenționez să iau lecții de echitație.

Încurajez descoperirea și întreținerea pasiunilor. Acestea ne aduc motive de a zâmbi, de a ne simți bine.

 

Pentru mai multe detalii despre experiența mea, poți accesa pagina CV

 

Numai bine,

Laura C.