Ce își propune acest site și implicit, ce îmi propun eu?


Am creat acest site pentru a înlesni înțelegerea problemelor noastre de zi cu zi, pentru a ne răspunde unor întrebări ce ne frământă sau care ne-au consumat energia o lungă perioadă de timp și la care poate nu avem nici acum răspunsuri.

Da! E absolut firesc ca titlul să vă ducă imediat cu gândul la întrebarea: De ce aș merge eu la psiholog? Dacă presupunerea mea e corectă și vă apare în minte această întrebare, nu ezitați să vă răspundeți! Însă, dacă e doar firescul meu și nu vă apare această întrebare, întrebați-va de asemenea de ce nu a apărut. E important să aflați.

Sau poate că titlul site-ul vă face să vă gândiți că veți găsi cu siguranță mai jos răspunsul. Nu! Nu-l veți găsi ca pe alte site-uri în diverse articole.De ce? Pentru că e importantă motivația dvs de a merge la psiholog și nu interesul de a-mi adăuga clienți în portofoliu (cum ar spune un business man) sau dimpotrivă, în cabinet. Poate aveți sau ați avut o inititiativa în acest sens sau poate că niciodată nu ați simțit nevoia. Investigați! Fiți detectivii interiorului dvs. pentru că după cum bine stiti, Totul se întâmplă cu sens!

După cum ați observat până acum, limbajul pe care îl folosesc este unul familiar și nu academic și așa va rămâne. Asta pentru că eu însămi sunt o persoană căreia îi place dialogul, care comunică (nu vorbește) cu cel din față ei,  și în contextul de față, acesta sunteți dvs.

De asemenea, vreau ca site-ul să fie unul popular, pe înțelesul celor din afara domeniului, să fie accesibil tuturor categoriilor de oameni. Mă adresez publicului larg, copii, tineri, adolescenți, adulți și ofer ocazia fiecărei persoane interesate de dezvoltare personală să “mă citească” pentru a înțelege lucruri ce la un moment dat în viață par a fi de neînțeles.

Inițiativa aceasta am luat-o pentru că și eu la rândul meu am avut nevoie de această consiliere (cel puțin virtuală) și pentru că nu am avut-o (la momentul potrivit sau nu în modul în care eu mi-aș fi dorit să o primesc), sunt disponibilă să o ofer cu multă dedicare dvs., celor care aveți nevoie.

Vă aștept cu drag pe site-ul meu și în cabinet pentru a împărtăși cunoștințe, și a “pleca” mai bogați după experiența aleasă.